loader image
  • biuro@enzim.pl
  • Zadzwoń : tel. 727 573 485
  • Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content

Polityka prywatności serwisu enzim.pl:

wykorzystanie plików cookies.

1. Serwis enzim.pl zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.


2. Pliki cookies są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.


3. Serwis enzim.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.


4. Serwis enzim.pl wykorzystuje pliki cookies w celu:

a) dopasowania zawartości strony internetowej do warunków technicznych urządzenia użytkownika, przede wszystkim pliki te rozpoznają jego urządzenie, aby zgodnie z jego ustawieniami wyświetlić stronę;

b) przygotowywania statystyk pomagających w poznaniu preferencji i zachowań użytkowników, analiza tych statystyk jest anonimowa i umożliwia dostosowanie zawartości i wyglądu serwisu do panujących trendów, statystyki stosuje się też do oceny popularności strony;

c) możliwości logowania do serwisu;

d) utrzymania logowania użytkownika na każdej kolejnej stronie serwisu.


5. Serwis enzim.pl stosuje pliki cookies tymczasowe i stałe. Pliki tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu. Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia lub samoczynnego wygaśnięcia.


6. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików cookies lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu.


7. Serwis enzim.pl informuje, że zmiany ustawień zapisywania plików cookies w przeglądarce internetowej użytkownika mogą spowodować błędne działanie strony internetowej serwisu.


8. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej ustawieniach.

wykorzystanie danych z formularzy

1. Administrator danych osobowych
Administratorem Twoich danych osobowych jest
Enzim sp. z o.o. z siedzibą w ul. Stary Chwalim 10, 78-460 Barwice.
Możesz się z nami skontaktować w następujący sposób:
• listownie na adres: ul. Stary Chwalim 10, 78-460 Barwice
• telefonicznie: 532 481 999
• mail: daneosobowe@enzim.pl


2. Inspektor ochrony danych
W obecnej chwili nie wyznaczyliśmy Inspektora Ochrony Danych.
W przypadku jego wyznaczenia informacja będzie dostępna na naszej
stronie internetowej https://www.enzim.pl/.


3. Cele przetwarzania Twoich danych osobowych oraz podstawa prawna przetwarzania
Wypełniając jeden z dostępnych formularzy zapisu na www.enzim.pl wyrażasz zgodę na gromadzenie
informacji, które się w nim znajdują. Gromadzone dane mogą być wykorzystane przez Enzim Sp. Z o.o.
do:
• nawiązania kontaktu telefonicznego lub mailowego,
• przesłania oferty handlowej związanej z produktami Enzim drogą mailową lub telefoniczną
• wysłania informacji o nowościach lub promocjach drogą mailową.

Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe na podstawie wyrażonej zgody, którą możesz wycofać w
dowolnym momencie.


4. Informacje dotyczące profilowania w celach marketingowych
Na podstawie Twoich danych osobowych dokonujemy profilowania, czyli automatycznej oceny, aby lepiej poznać Twoje zainteresowania, preferencje i potrzeby dotyczące produktów Enzim. Na podstawie Twojego profilu będziemy wysyłać Ci informacje dopasowane do Twoich preferencji i zainteresowań. Będziemy też na tej podstawie proponować Ci wzięcie udziału w promocjach lub informować Cię o nowych produktach, które mogą Cię zainteresować.Do profilowania wykorzystujemy dane o aktywności za pomocą wysyłanych emaili lub kontaktu telefonicznego z opiekunem klienta.


5. Okres przechowywania Twoich danych osobowych
Dane osobowe będą przechowywane przez okres nieokreślony.


6. Odbiorcy Twoich danych osobowych
Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych mogą być/będą: Poczta Polska, firmy kurierskie/transportowe, firmy zapewniające wsparcie IT dla administratora, partnerzy handlowi administratora (w zakresie rozmów handlowych w celu zawarcia lub kontynuacji umowy licencji), podmioty księgowe, firmy świadczące usługi marketingowe, firmy windykacyjne, a także organy publiczne, którym dane są przekazywane na mocy przepisów prawa.


7. Przekazywanie danych poza Europejski Obszar Gospodarczy
Nie będziemy przekazywać danych osobowych poza Europejski Obszar Gospodarczy.


8. Twoje prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych

Przysługują Ci następujące prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych:
a. prawo do wycofania zgody,
b. prawo dostępu do Twoich danych osobowych,
c. prawo żądania sprostowania Twoich danych osobowych,
d. prawo żądania usunięcia Twoich danych osobowych,
e. prawo żądania ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych,

Dodatkowo, każda nasza wiadomość posiada na dole widoczny i zawsze aktywny link do wypisania się i usunięcia Twojego adresu email oraz innych danych kontaktowych z naszej bazy bezpowrotnie, chyba, że znowu zapiszesz się przez formularz kontaktowy dostępny na www.enzim.pl

Aby skorzystać z powyższych praw, skontaktuj się z nami (dane kontaktowe w punkcie 1 powyżej) Prawo wycofania zgody Twoje dane osobowe są przetwarzane na podstawie zgody. W związku z tym masz prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Twojej zgody przed jej wycofaniem. Zgodę możesz wycofać poprzez kontakt z nami (w tym elektronicznie) na dane wskazane w pkt 1 powyżej.


9.Prawo wniesienia skargi do organu
Przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.


Dodatkowo nasza domena www.enzim.pl posiada aktualny certyfikat SSL, jest to narzędzie poświadczające wiarygodność domeny bądź domeny oraz jej właściciela. Potwierdza bezpieczeństwo szyfrowania danych przesyłanych pomiędzy użytkownikiem a serwerem. Jest gwarantem zachowania poufności danych i całej komunikacji.

Co zyskasz korzystając z systemu dozowania ENZIM?

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
×

Powered by WhatsApp Chat

× Jesteśmy na WhatsApp !